spacer
Over ons


Over Fietsmobile.nl


Logo Fietsmobile.nlHet vinden van een nieuwe of tweedehands fiets is niet altijd even gemakkelijk. Waar begin je met zoeken en waar vind je jouw gewenste model? Fietsmobile.nl wil de zoektocht naar een nieuwe of gebruikte fiets zo eenvoudig mogelijk maken. De website is daarom overzichtelijk opgezet en gemakkelijk in het gebruik.

Alle soorten tweedehands fietsen

Op Fietsmobile.nl zijn fietsen van alle A-merken te vinden. Van race fiets tot ligfietsen en van kinderfietsen tot elektrische fietsen. Doordat fietshandelaren uit het hele land zijn aangesloten bij de website, vind je altijd een goede tweedehands fiets bij een dealer bij jou in de buurt. Op Fietsmobile vind je naast gebruikte fietsen ook overjarige modellen, nieuwe fietsen van minimaal 1 jaar oud.

Wanneer je de door jou gewenste fiets hebt gevonden, sta je in direct contact met de fietsenhandelaar. Er zijn geen tussenpersonen, waardoor er eenvoudig afspraken gemaakt kunnen worden over service en garantie. Het vertrouwen in de fietsenmaker blijft op die manier behouden. Staat jouw droommodel niet tussen de zoekresultaten? Ook geen probleem. In dat geval kan op Fietsmobile.nl een aanvraag worden geplaatst voor jouw gewenste fiets. Deze aanvraag bereikt automatisch de bij ons aangesloten dealers.

Hoe is Fietsmobile ontstaan?

Fietsmobile.nl is in 2009 ontstaan, nadat uit onze ervaringen is gebleken dat fietsenmakers steeds minder tijd hebben voor het aanprijzen van hun tweedehands fietsen. Dit zijn goede gebruikte fietsen die zorgvuldig zijn gecontroleerd en rijklaar zijn gemaakt. De over voorraad aan gebruikte fietsen bleef daardoor stijgen en ruimte voor nieuwe fietsen werd minder.

Het gemak van Fietsmobile

Fietsmobile biedt alles aan op een website. Dat scheelt voor de klant een zoektocht op internet en voor fietsenwinkels zorgt het voor een groter bereik. Op die manier is het kopen van een nieuwe of tweedehands fiets eenvoudiger voor beide partijen. Niet voor niets gaan wij voor tweedehands fietsplezier!

Ben jij als fietsenwinkel geinteresseerd in de diensten van Fietsmobile.nl? Klik dan hier voor meer dealer informatie.