spacer
Koppeling Fietsmobile.nl en VMSII volledig operationeel
14 Augustus 2014

Koppeling VMSII en Fietsmobile.nl

De koppeling tussen VMSII en Fietsmobile.nl is volledig operationeel. De vakhandel kan hierdoor tweedehands fietsen zeer eenvoudig direct op de website van Fietsmobile.nl plaatsen. Compleet met productinformatie, foto's en prijzen. "Door de koppeling tussen VMSII en Fietsmobile.nl, kan de ondernemer op een zeer efficiŽnte wijze zijn fietsen direct op de website van Fietsmobile.nl plaatsen"

Winkelautomatiseerder Vendit heeft de koppeling met Fietsmobile.nl in het winkelmanagementsysteem VMSII opgenomen. Deze koppeling wordt door Vendit kosteloos geactiveerd en ingesteld.

Efficiency

Peter Brama, directeur bij Fietsmobile.nl, licht toe: "Door het realiseren van een koppeling tussen VMSII en Fietsmobile.nl, kan de ondernemer op een zeer efficiŽnte wijze zijn fietsen direct op de website van Fietsmobile.nl plaatsen. Dit bespaart de ondernemer enorm veel tijd en voorkomt ook fouten."

"Fietsmobile.nl is in 2009 ontstaan, nadat uit onze ervaringen is gebleken dat fietsenmakers steeds minder tijd hebben voor het aanprijzen van hun tweedehands fietsen. Indien noodzakelijk komt Fietsmobile.nl daarom zelfs bij de fietsenhandelaren op bezoek om foto's te maken van de tweedehands fiets om deze op internet te plaatsen."

"Fietsmobile biedt alles aan op ťťn website. Dat scheelt voor de klant een zoektocht op internet en voor handelaren zorgt het voor een groter bereik. Op die manier is het kopen van een nieuwe of tweedehands fiets eenvoudiger voor beide partijen," aldus Brama.

door JAN WILLEM VAN SCHAIK 14 aug 2014.