spacer
/foto-fiets/8790/1/Overige/Stadsfietsen/Azor-Texel
nieuw fiets

Stadsfietsen Overige     € 867.00

Artikelnr: 8790
Eigen code: 4492
Soort: Stadsfietsen
Merk: Overige
Type:  Azor Texel
Frame:  Dames
Framehoogte / Wielmaat:  55 cm
Versnellingen:  3
Kleur:  Oudgroen

DEALER INFO

Valk Tweewielersport
Hellendoornseweg 7A
7688 PC Daarle
Tel: 0546-697319
Fax: 0546-697319
E-mail: info@valk-tweewielersport.nl
Website: www.valk-tweewielersport.nl
/fietsen-dealer/72/Valk-Tweewielersport
Bekijk alle fietsen van deze dealer


02 Juli 2014 By FietsMobile.nl maak een commentaar  0 maak een bladwijzer
reserveer deze fiets 
/foto-fiets/8790/1/Overige/Stadsfietsen/Azor-Texel /foto-fiets/8790/2/Overige/Stadsfietsen/Azor-Texel
 
AANVULLENDE INFORMATIE
Een opvallende fiets met een groene kleur van het merk Azor. Een robuuste uitvoering, bedoeld voor het dragen van zwaardere lasten. Deze fiets is afgewerkt met een Pick-up Abdij frame en dit model is al sinds 1900 in Nederland bekend. Het is een zeer sterk model door zijn bijzondere constructies. Het frame wordt met de hand gemaakt. Door het lage voorframe is kunnen er makkelijk kinderen worden meegenomen. Bijzonderheden aan deze fiets zijn de Pick-up voordrager (waar u eventueel nog een mooie mand of krat op kunt zetten en waarbij we u graag willen helpen en adviseren) en de dubbele standaardplaat. De fiets heeft 3 versnellingen en de framehoogte is 55cm (maar is ook leverbaar in andere framehoogtes, met terugtraprem in plaats van handrem en tegen meerprijs met 7 versnellingen).

Houdt u niet van de kleur groen, maar spreekt het model u wel aan? Dan is de kleur zwart misschien meer wat voor u. Bij ons is alles namelijk mogelijk.

De fiets is speciaal afgewerkt met super sterke spaken en degelijke RVS onderdelen zoals spatbordstangen, binnenkabels, spaken, boutjes en moertjes. Deze fiets is bijvoorbeeld uiterst geschikt als boodschappen fiets. Daarnaast heeft de fiets een extra sterke bagagedrager, jasbeschermers een goed zadel en is de fiets afgewerkt met veel lichtgewichte aluminium onderdelen. Bovendien heeft de fiets een koplamp met naafdynamo.

Alle Azor fietsen zijn naar uw eigen wensen samen te stellen. Kom langs om uw perfecte fiets uit te zoeken.

De prijs is incl. een gratis servicebeurt binnen 3 maanden. Tegen meerprijs kunnen er nog kinderzadeltjes op het frame worden geplaatst.

--- HET brom-snor-fiets, oldtimer en scooter adres---