spacer
/foto-fiets/8789/1/Overige/Stadsfietsen/Azor-Schokland
nieuw fiets

Stadsfietsen Overige     € 595.00

Artikelnr: 8789
Eigen code: 4491
Soort: Stadsfietsen
Merk: Overige
Type:  Azor Schokland
Frame:  Heren
Framehoogte / Wielmaat:  61 cm
Versnellingen:  Sram 2
Kleur:  Lichtblauw

DEALER INFO

Valk Tweewielersport
Hellendoornseweg 7A
7688 PC Daarle
Tel: 0546-697319
Fax: 0546-697319
E-mail: info@valk-tweewielersport.nl
Website: www.valk-tweewielersport.nl
/fietsen-dealer/72/Valk-Tweewielersport
Bekijk alle fietsen van deze dealer


02 Juli 2014 By FietsMobile.nl maak een commentaar  0 maak een bladwijzer
reserveer deze fiets 
/foto-fiets/8789/1/Overige/Stadsfietsen/Azor-Schokland /foto-fiets/8789/2/Overige/Stadsfietsen/Azor-Schokland
 
AANVULLENDE INFORMATIE
Ja, Azor komt tegenwoordig ook met de apartere modellen. Dit is de Azor Schokland. Wilt u zonder kabels als een speer door de stad fietsen? Dan is deze fiets wat voor u. Het is eigenlijk een op een ouderwetse racefiets gebaseerde fiets. Hij is ontworpen door de Waarmakers design studio! Deze Schokland heeft een apart versnellingssysteem, dus let goed op: de fiets heeft geen kabels, maar wel een SRAM 2 versnellingsnaaf. Dit betekent dat de fiets automatisch schakelt als u harder rijdt dan 15 km/h. Eigenlijk is dit een apart, maar toch een luxe extraatje!
De fiets is afgewerkt met veel RVS onderdelen zoals spatbordstangen, binnenkabels, spaken, boutjes en moertjes. Extraatjes van deze Schokland zijn een met kokper gesoldeerd lug-frame met extra grote buis diameter (zodat het frame super sterk wordt), een keihard drielagen poederlaksysteem met zink grondlaag. Daarnaast passen de dikke roestvrijstalen spaken precies in de naaf, waardoor er minder kans is op spaakbreuk en tevens heeft de Schokland een verzinkte ketting, Brooks zadel en handvatten en antilek banden. Bovendien is de fiets voorzien van een terugtraprem.
Deze fiets, die bij ons in de etalage voor u is opgesteld, heeft een framehoogte van 61cm en heeft een lichtblauwe kleur. Uiteraard is de Schokland verkrijgbaar in verschillende framehoogtes en kleuren.

Omdat de Schokland zo licht mogelijk is gemaakt, is er geen verlichting op gemonteerd.

Alle Azor fietsen zijn naar uw eigen wensen samen te stellen. Kom langs bij ons in de winkel en laat u eens goed voorlichten.

De prijs is incl. een gratis servicebeurt binnen 3 maanden. Tegen meerprijs kunt u kiezen voor de Schokland met Sram 2 versnellingsnaaf, met terugtraprem en handrem.--- HET brom-snor-fiets, oldtimer en scooter adres---