spacer
/foto-fiets/11221/1/Gazelle/Elektrische-fietsen/Orange-C7-Hybrid-F
nieuw fiets

Elektrische fietsen Gazelle     € 1999.00

Artikelnr: 11221
Eigen code: 4651
Soort: Elektrische fietsen
Merk: Gazelle
Type:  Orange C7+ Hybrid F****
Frame:  Dames
Framehoogte / Wielmaat:  53 cm
Versnellingen:  7
Kleur:  Premium white

DEALER INFO

Valk Tweewielersport
Hellendoornseweg 7A
7688 PC Daarle
Tel: 0546-697319
Fax: 0546-697319
E-mail: info@valk-tweewielersport.nl
Website: www.valk-tweewielersport.nl
/fietsen-dealer/72/Valk-Tweewielersport
Bekijk alle fietsen van deze dealer


13 Februari 2015 By FietsMobile.nl maak een commentaar  0 maak een bladwijzer
reserveer deze fiets 
/foto-fiets/11221/1/Gazelle/Elektrische-fietsen/Orange-C7-Hybrid-F /foto-fiets/11221/2/Gazelle/Elektrische-fietsen/Orange-C7-Hybrid-F
 
AANVULLENDE INFORMATIE
Met de Orange modellen wordt er al jaren een breed publiek aangesproken. Deze veel verkochte fiets dankt zijn populariteit aan de comfortabele recht-op zithouding, de vele verstelmogelijkheden en de praktische, lage instap. Elke Gazelle Orange is geschikt voor dagelijkse ritjes, met of zonder extra gewicht van boodschappen of een kind. En... in het weekend rijdt u er net zo makkelijk langere afstanden mee.

De Gazelle Orange C7+ Hybrid F**** is een robuuste, extra comfortabele electrische fiets. Deze is niet van een normale fiets te onderscheiden door de ge´ntegreerde Panasonic voorwielmotor (F). Voordelen van een voorwielmotor zijn: licht fietsen mogelijk zonder ondersteuning (vrijloop), stijlvol design met de 'looks' van een normale fiets' en de geluidsarme motor.
De C in de naam staat voor Comfort, de 7 voor het aantal versnellingen (7 dus), Hybrid voor electrisch en de sterren geven de mate van luxe aan. Met 4 sterren is deze fiets echt luxe! De + in de naam zegt eigenlijk niks anders dan meer luxe/comfort dan bij de gewone Orange C7 Hybrid (de C7 heeft bijvoorbeeld geen vering, een ander remsysteem, een ander display etc.). Voor meer details vragen wij u bij ons langs te komen.
De zadel- en voorvorkvering geven u extra comfort tijdens dagelijkse ritjes en lange tochten.
De rotatiesensor zorgt voor maximale ondersteuning bij minimale inspanning. Deze kijkt namelijk of er getrapt wordt en in welke richting. Ook dankzij de geluidsarme motor geniet u ongestoord van het fietsen. Een ander luxe extraatje is de ge´ntegreerde koplamp in het voorspatbord.
Dankzij de lage, ruime instap wordt op- en afstappen gemakkelijk. Deze instap is ideaal voor mensen die moeite hebben met het op- of afstappen.

Deze fiets heeft een middendisplay met handvatbediening. Via deze display kunt u zelfs uw telefoon of navigatie opladen met de Micro USB aansluiting. De walk-assist functie ondersteunt u bij het lopen met de fiets, tot wel 6km/h.

De afgebeelde fiets, die in onze showroom staat, heeft een framehoogte van 53cm en is naast de afgebeelde kleur, ook leverbaar in twee andere kleuren. Uiteraard is deze fiets verkrijgbaar in verschillende maten.
Ook is de herenuitvoering leverbaar, in verschillende maten, maar alleen in de kleur mat zwart. Deze C7+ Hybrid F**** is dus ook als set verkrijgbaar! Kom langs voor nog meer informatie, zodat wij uw droomfiets kunnen leveren.

De prijs is incl. een zilveren accu, incl. een gratis servicebeurt bij 300km en excl. recyclekosten. Tegen meerprijs is deze fiets ook leverbaar met zwaardere accu's.

--- HET brom-snor-fiets, oldtimer en scooter adres---