spacer
/foto-fiets/11219/1/Overige/Elektrische-fietsen/QWIC-N71
nieuw fiets

Elektrische fietsen Overige     € 1899.00

Artikelnr: 11219
Soort: Elektrische fietsen
Merk: Overige
Type:  QWIC N7.1
Frame:  Dames
Framehoogte / Wielmaat:  49 cm
Versnellingen:  7
Kleur:  Dark Antracite

DEALER INFO

Valk Tweewielersport
Hellendoornseweg 7A
7688 PC Daarle
Tel: 0546-697319
Fax: 0546-697319
E-mail: info@valk-tweewielersport.nl
Website: www.valk-tweewielersport.nl
/fietsen-dealer/72/Valk-Tweewielersport
Bekijk alle fietsen van deze dealer


13 Februari 2015 By FietsMobile.nl maak een commentaar  0 maak een bladwijzer
reserveer deze fiets 
/foto-fiets/11219/1/Overige/Elektrische-fietsen/QWIC-N71 /foto-fiets/11219/2/Overige/Elektrische-fietsen/QWIC-N71
 
AANVULLENDE INFORMATIE
Een van de nieuwe electrische fietsen van het merk QWIC is de QWIC N7.1, de winnaar Overall Score €1.500 t/m €1.999 en bekroond tot beste electrische fiets van 2014 door het onafhankelijke online platform elektrischefietsen.com !! Door innovatieve electrische fietsen te ontwikkelen maakt QWIC producten die niet alleen duurzaam, maar ook leuk zijn om te hebben én om te rijden. Zij ziet het als een modern ambacht waarmee ze iedereen kan inspireren. QWIC: Quality With Innovative Convenience.

Deze N7.1 is in Amsterdam voor u gemaakt, door een gepassioneerd team van designers en engineers, die werken aan de ontwikkeling van innovatieve en hoogwaardige electrische fietsen. Het frame is met de hand gemaakt en elk handgemaakte frame wort uitvoerig getest op kwaliteit, stijfheid en rijeigenschappen. Het lichtgewicht aluminium frame heeft inwendige versterkingen voor verhoogde stijfheid en wendbaarheid. De wielen zijn gemaakt met extra sterke dubbelwandige gebuste velgen om grotere krachten aan te kunnen en de stijfheid van het wiel te waarborgen. Het bruin lederen zadel, samen met de verstelbare lederen handvatten, dragen bij aan extra comfort. Daarnaast geven zij de electrische fiets een luxe uitstraling.

De bekabeling loopt zoveel mogelijk door het frame en de lasnaden zijn door middel van ‘smooth welding’ bijna onzichtbaar. Verder is de fiets tot in detail verfraaid met onder andere ingelegde logo’s van verchroomd en geborsteld messing en voorzien van geïntegreerde kabelgeleiders. Het zeer efficiënte elektrische systeem met 8 verschillende bekrachtigingsstanden, krachtige motor en een accukeuze maken de QWIC premium electrische fietsen geschikt voor zowel stedelijk gebruik als woon-werkverkeer. Ook zonder ondersteuning aan fietsen de premium modellen zeer licht.

De N7.1 is een fiets uit de 'Premium Series' van QWIC. Het unieke en stoere design van de Premium modellen electrische fietsen is beloond met de Red Dot Product Design Award 2014! Premium modellen zijn voor de echte fietsliefhebber. De electrische fietsen zijn voorzien van Two-Wheel drive aandrijftechniek. De krachtige naafmotoren met perfecte vrijloop zorgen voor een efficiënte omgang van energie en daarmee een verbazingwekkende actieradius.

De N7.1 geeft de perfecte zithouding, heeft een krachtige motor en fluisterstille aansturing. Dit maakt de fiets tot de comfortabele electrische fiets voor woon-werkverkeer.
Bijzonderheden aan deze fiets zijn de lichtgewicht aluminium frame met zeer lage instap (ideaal voor mensen die moeite hebben met het op- en afstappen), de Full LED-verlichting met luxe koplamp, de verende zadelpen, verende voorvork en quick release verstelbare stuurpen. Bovendien heeft de fiets minimaal onderhoud nodig dankzij de gesloten kettingkast.

De N7.1 heeft 7 versnellingen. De framehoogte van de afgebeelde fiets is 49cm. Uiteraard is deze fiets in verschillende maten en kleuren leverbaar. Tevens is de herenuitvoering verkrijgbaar, ook in meerdere kleuren. Deze fiets is dus ook als set leveraar, hoe leuk is dat! Kom voor meer informatie langs en wij laten u merken dat u de goede keus maakt als u deze fiets koopt.

De prijs is incl. een 240Wh accu (met een actieradius tot 80 kilometer), maar is tegen meerprijs leverbaar met zwaardere accu's. De prijs is ook incl. een gratis servicebeurt binnen 3 maanden en excl. recyclekosten.

--- HET brom-snor-fiets, oldtimer en scooter adres---