spacer
/foto-fiets/11216/1/Gazelle/Elektrische-fietsen/Orange-C7-Hybrid-M
nieuw fiets

Elektrische fietsen Gazelle     € 2299.00

Artikelnr: 11216
Soort: Elektrische fietsen
Merk: Gazelle
Type:  Orange C7 Hybrid M****
Frame:  Dames
Framehoogte / Wielmaat:  49 cm
Versnellingen:  7
Kleur:  Nova Blue

DEALER INFO

Valk Tweewielersport
Hellendoornseweg 7A
7688 PC Daarle
Tel: 0546-697319
Fax: 0546-697319
E-mail: info@valk-tweewielersport.nl
Website: www.valk-tweewielersport.nl
/fietsen-dealer/72/Valk-Tweewielersport
Bekijk alle fietsen van deze dealer


13 Februari 2015 By FietsMobile.nl maak een commentaar  0 maak een bladwijzer
reserveer deze fiets 
/foto-fiets/11216/1/Gazelle/Elektrische-fietsen/Orange-C7-Hybrid-M /foto-fiets/11216/2/Gazelle/Elektrische-fietsen/Orange-C7-Hybrid-M
 
AANVULLENDE INFORMATIE
Met de Orange modellen wordt er al jaren een breed publiek aangesproken. Deze veel verkochte fiets dankt zijn populariteit aan de comfortabele recht-op zithouding, de vele verstelmogelijkheden en de praktische, lage instap. Elke Gazelle Orange is geschikt voor dagelijkse ritjes, met of zonder extra gewicht van boodschappen of een kind. En... in het weekend rijdt u er net zo makkelijk langere afstanden mee.

De Orange C7 Hybrid M****: een comfortabele en geluidsarme elektrische fiets. De fiets is onderhoudsarm door de gesloten kettingkast en het rollerbrake remsysteem. Dankzij de geluidsarme Impulse middenmotor geniet u ongestoord van het fietsen. Voordelen van een middenmotor zijn de bijzondere krachtige motor, het optimale stuurgedrag door het lage zwaartepunt in het midden en daarnaast is de fiets geschikt voor lange tochten op heuvelachtig terrein.
U kunt ook altijd schakelen terwijl u trapt, dankzij de Shift Sensor technologie.
De C in de naam staat voor Comfort, de 7 voor het aantal versnellingen (7 dus). Hybrid staat voor electrisch en de sterren geven de mate van luxe aan. 4 sterren, dat is dus zeker niet niks!

Deze C7 Hybrid M**** heeft een middendisplay met handvatbediening. Extra's van deze fiets zijn de krachtige 4 ampère acculader voor korte laadtijd en de magnetische laadstekker voor eenvoudig laden.

U begrijpt dat dit een krachtige electrische fiets is met de beste rijeigenschappen!

De framehoogte van de afgebeelde fiets is 49cm. Naast de afgebeelde kleur is deze ook leverbaar in de kleur wit met aluminium grijs. Uiteraard is deze fiets ook verkrijgbaar in verschillende maten.
Ook is de herenuitvoering leverbaar, in verschillende maten, maar alleen in de afgebeelde kleur. Deze C7 Hybrid M**** is dus ook als set verkrijgbaar! Kom langs voor meer informatie en een proefritje!

De prijs is incl. een zilveren accu, incl. een gratis servicebeurt bij 300km en excl. recyclekosten. Tegen meerprijs is deze fiets leverbaar met zwaardere accu's.

--- HET brom-snor-fiets, oldtimer en scooter adres---