spacer
/foto-fiets/11215/1/Overige/Stadsfietsen/AZOR-Schiermonnikoog
nieuw fiets

Stadsfietsen Overige     € 628.00

Artikelnr: 11215
Eigen code: 4593
Soort: Stadsfietsen
Merk: Overige
Type:  AZOR Schiermonnikoog
Frame:  Dames
Framehoogte / Wielmaat:  57 cm
Versnellingen:  2 (automatisch)
Kleur:  Mat rood

DEALER INFO

Valk Tweewielersport
Hellendoornseweg 7A
7688 PC Daarle
Tel: 0546-697319
Fax: 0546-697319
E-mail: info@valk-tweewielersport.nl
Website: www.valk-tweewielersport.nl
/fietsen-dealer/72/Valk-Tweewielersport
Bekijk alle fietsen van deze dealer


13 Februari 2015 By FietsMobile.nl maak een commentaar  0 maak een bladwijzer
reserveer deze fiets 
/foto-fiets/11215/1/Overige/Stadsfietsen/AZOR-Schiermonnikoog /foto-fiets/11215/2/Overige/Stadsfietsen/AZOR-Schiermonnikoog
 
AANVULLENDE INFORMATIE
'Deze fiets is simpel, maar zeer bijzonder'. Zo reageren klanten als ze deze fiets zien staan. En deze reactie klopt uiteraard. Deze fiets lijkt op het eerste oog ook heel simpel. Maar... er zitten namelijk nogal wat ondoorzichtige, luxe extraatjes en onderdelen verwerkt. Deze Azor Schiermonnikoog heeft een Oma Frame en is afgewerkt met een 'Fat Tire pakket'; oftewel: onder andere extra brede 50mm, stevige banden (Big Apple antilek banden om het maar mooi te zeggen) en met brede spatborden en extra dikke spatbordstangen.

En, wij moeten nog wat verklappen. Wist u namelijk al dat er (2) automatische versnellingen op zitten? Dit is natuurlijk niet te zien, maar wel degelijk te vernemen als u op deze Schiermonnikoog fietst.
Tevens zitten er op deze fiets veel sterke en RVS onderdelen zoals velgen, stuurbocht, stuurpen, spatbordstangen, boutjes en moertjes. Verder is de Schiermonnikoog voorzien van onder andere een mooie ouderwets uitziende koplamp met batterij-achterlicht, goede veiligheidsslot, extra breed uitstaande standaard, sterke kettingkast, zadel en een Pick-Up voordrager die niet meesturend is. Deze Schiermonnikoog kan ook zonder voordrager worden geleverd, maar toch maakt dit hem af, vind u zelf ook niet?
Nu wij een aantal kenmerken van deze fiets hebben verklapt, blijkt het toch wel een bijzondere fiets te zijn, toch?!

Deze fiets, die voor u in de showroom staat opgesteld, heeft dus 2 automatische versnellingen en geen naafdynamo. Deze fiets is tegen meerprijs met meerdere (automatische of gewone) versnellingen en een naafdynamo leverbaar (en uiteraard ook leverbaar zonder versnellingen). Bij de naafdynamo versie wordt er een Smart LED koplamp op de voorvork gemonteerd.
De framehoogte van de afgebeelde fiets is 57cm, maar uiteraard in verschillende maten (en kleuren) verkrijgbaar.

Wilt u liever toch een ander frame in plaats van een Oma Frame? Dat kan ook bij ons! Alle Azor fietsen zijn namelijk naar uw eigen samen te stellen. Kom langs voor nog meer verrassingen!

De prijs is incl. een gratis servicebeurt binnen 3 maanden.

--- HET brom-snor-fiets, oldtimer en scooter adres---