spacer
/foto-fiets/11214/1/Gazelle/Elektrische-fietsen/Orange-C8-Hybrid-F
nieuw fiets

Elektrische fietsen Gazelle     € 2099.00

Artikelnr: 11214
Eigen code: 4695
Soort: Elektrische fietsen
Merk: Gazelle
Type:  Orange C8 Hybrid F*****
Frame:  Dames
Framehoogte / Wielmaat:  57 cm
Versnellingen:  8
Kleur:  Eclipse black/grace silver

DEALER INFO

Valk Tweewielersport
Hellendoornseweg 7A
7688 PC Daarle
Tel: 0546-697319
Fax: 0546-697319
E-mail: info@valk-tweewielersport.nl
Website: www.valk-tweewielersport.nl
/fietsen-dealer/72/Valk-Tweewielersport
Bekijk alle fietsen van deze dealer


13 Februari 2015 By FietsMobile.nl maak een commentaar  0 maak een bladwijzer
reserveer deze fiets 
/foto-fiets/11214/1/Gazelle/Elektrische-fietsen/Orange-C8-Hybrid-F /foto-fiets/11214/2/Gazelle/Elektrische-fietsen/Orange-C8-Hybrid-F
 
AANVULLENDE INFORMATIE
Twijfelt u over de aankoop van een electrische fiets? Dan kunnen wij u zeker overtuigen met deze ets! De Gazelle Orange C8 Hybrid F*****: een robuusteen stijlvolle electrische fiets. Deze is niet van een normale fiets te onderscheiden door de ge´ntegreerde Panasonic voorwielmotor (F). Voordelen van een voorwielmotor zijn: licht fietsen mogelijk zonder ondersteuning (vrijloop), stijlvol design met de 'looks' van een normale fiets' en de geluidsarme motor.
De C in de naam staat voor Comfort, de 8 voor het aantal versnellingen (8 dus), Hybrid voor electtrich en de sterren geven de mate van luxe aan. Met 5 sterren is deze fiets echt zeer luxe!
De zadel- en voorvorkvering geven extra comfort tijdens dagelijkse ritjes en lange tochten. Doordat dit model uitgevoerd is met een krachtsensor in plaats van een rotatiesensor ervaart u een natuurlijke rijbeleving door de trapondersteuning die uw eigen kracht versterkt. En ook dankzij de geluidsarme motor geniet u ongestoord van het fietsen.
Dankzij de lage, ruime instap wordt op- en afstappen gemakkelijk. Deze instap is ideaal voor mensen die moeite hebben met het op- of afstappen.
Deze fiets heeft een middendisplay met handvatbediening. Via deze display kunt u zelfs uw telefoon of navigatie opladen met de Micro USB aansluiting. De walk-assist functie ondersteunt u bij het lopen met de fiets, tot wel 6km/h.

De afgebeelde fiets, die in onze showroom staat, heeft een framehoogte van 57cm en is naast de afgebeelde kleur, ook leverbaar in een paars matte kleur. Uiteraard is deze fiets verkrijgbaar in verschillende maten.
Ook is de herenuitvoering leverbaar, in verschillende maten, maar alleen in de afgebeelde kleur. Deze C8 Hybrid F***** is dus ook als set verkrijgbaar! Kom langs voor nog meer informatie, zodat wij uw droomfiets kunnen leveren.

De prijs is incl. een zilveren accu en excl. recyclekosten. Tegen meerprijs is deze fiets ook leverbaar met zwaardere accu's.

--- HET brom-snor-fiets, oldtimer en scooter adres---