spacer
Tweedehands fiets


Tweedehands fiets - Fietsmobile.nl

Tweedehands fiets

Bent u op zoek naar een nieuwe fiets maar wilt u hier niet te veel geld voor uitgeven? Een tweedehands fiets is dan de ideale oplossing, ook wel occasion genoemd. Soms wordt er nog wel eens gedacht dat een tweedehands fiets niet goed genoeg is of kwalitatief een stuk minder, niets is echter minder waar. Fietsen worden vaak bij een dealer ingeruild bij het kopen van een nieuwe fiets. Behalve dat deze tweedehands fiets helemaal wordt nagekeken kijkt een dealer natuurlijk ook naar de kwaliteit en waarde van een fiets. Dit zorgt ervoor dat een tweedehands fiets kwalitatief nog helemaal in orde is, alleen een stukje goedkoper. Let bij het kopen van een tweedehands fiets goed op een aantal zaken zoals de remmen, de framehoogte, versnellingen en nog meer zaken. Hiervoor kunt u ook onze kooptips lezen.

Uw tweedehands fiets 100% rijklaar

Alle tweedehands fietsen worden zorgvuldig nagekeken en waar nodig gerepareerd. Op die manier heeft u een betrouwbare fiets waar u nog veel plezier van kunt beleven. Daarnaast krijgt u natuurlijk de garantie van de dealer. Mocht er dan toch nog iets mis zijn met de fiets dan kunt u terug gaan naar de dealer waar u de fiets heeft gekocht. Bespreek dit natuurlijk wel met de dealer als een u tweedehands fiets koopt.

Aanbod tweedehands fietsen

Het grote aanbod aan fietsen dat u op onze website vindt, staat bij aangesloten dealers door heel Nederland. Of u nou op zoek bent naar een stadsfiets, kinderfiets, hybride fiets of toch liever een elektrische fiets. Mede doordat er zo veel dealers zijn aangesloten bij Fietsmobile is de kans groot dat u uw gewenste tweedehands fiets vindt, en misschien wel bij u in de buurt. Klikt u hier om ons complete aanbod tweedehands fietsen te bekijken.

Voor nog meer informatie over alles wat met fietsen te maken heeft kunt u kijken bij onze fiets kennis.