spacer
Nieuwe fiets


Nieuwe fietsen

Fietsen zit in ons bloed word wel eens gezegd. Nederland is immers een echt fietsland. Van jongs af aan leren we lopen en snel daarna komen de eerste kinderfietsen al gauw tevoorschijn om te leren fietsen. Te beginnen met de eerste (Puky) loopfietsjes om daarna al snel over te stappen op de echte kinderfietsen met zijwieltjes. Fietsen zijn er dus in alle soorten en maten. Of je nou op zoek bent naar een stadsfiets, hybride fiets of een racefiets. Met zoveel verschillende merken zit er voor iedereen wel de perfecte fiets tussen. De nieuwe fietsen die bij ons op de website staan zijn overjarige modellen voor een scherpe prijs.

Jarenlang vooruit op een nieuwe fiets

Het mag duidelijk zijn dat je met een nieuwe fiets weer jarenlang vooruit kunt. Alle onderdelen zijn nieuw en op een nieuwe fiets zit ook een langere garantie van de fabrikant of dealer. Bij het kopen van zowel een nieuwe fiets als een tweedehands fiets is het belangrijk dat er op een aantal punten goed wordt gelet, bekijk daarom ook onze kooptips.

Overjarige modellen

Overjarige fietsen zijn nieuwe fietsen die niet gebruikt zijn maar minimaal 1 jaar oud. Meestal willen fietsenwinkels van de overjarige modellen af, om weer nieuwe collectie te kunnen plaatsen. Daarom zijn overjarige fietsen ook vaak in de aanbieding. Dit geldt dan ook voor de nieuwe fietsen op Fietsmobile, dit zijn allemaal overjarige modellen tegen een scherpe prijs.

Fiets van het jaar

Tegenwoordig zijn er verschillende awards die uitgereikt kunnen worden aan nieuwe fietsen, bijvoorbeeld de ‘Fiets van het jaar award’ en ‘fiets innovatie award’. Zo doet het elk fietsenmerk telkens weer zijn uiterste best om één of meerder awards binnen te slepen. Mede hierdoor is de fietswereld zeer innovatief en actief.

Bekijkt u ook eens onze andere artikelen over onze uitgebreide fiets kennis.