spacer
Europeesche Verzekeringen gaat samenwerking aan met Fietsmobile
03 Maart 2015

Europeesche Verzekeringen gaat samenwerking aan met Fietsmobile

Officieel persbericht, Amsterdam, 25 februari 2015.

Door de goede kwaliteit van a-merk fietsen kiezen steeds meer consumenten voor een tweedehands of overjarige fiets. Om rijwielhandelaren een kant en klaar pakket om deze fietsen ook online aan te bieden en via het eigen kassasysteem direct te verzekeren is Europeesche Verzekeringen een samenwerking aan gegaan met Fietsmobile.


Fietsmobile en de Europeesche streven er met deze samenwerking naar om rijwielhandelaren te helpen eenvoudig meer te verdienen. Fietsmobile.nl is in 2009 ontstaan, nadat bleek dat rijwielhandelaren steeds minder tijd hadden voor het aanprijzen van hun tweedehands fietsen. Dit zijn goede gebruikte fietsen die zorgvuldig zijn gecontroleerd en rijklaar zijn gemaakt. De over voorraad aan gebruikte fietsen bleef daardoor stijgen en ruimte voor nieuwe fietsen werd minder. Via fietsmobile.nl kunnen rijwielhandelaren snel en efficiënt hun tweedehands fietsen op internet aanbieden en met de daaraan gekoppelde kassasoftware is het vervolgens eenvoudig deze fietsen te verzekeren bij de Europeesche .

"Fietsmobile is altijd op zoek naar mogelijkheden om de website te verbeteren, aldus Peter Brama directeur bij Fietsmobile.nl, “Een samenwerking met een groot en bekend merk is daar natuurlijk een onderdeel van.” Daarnaast zijn wij van mening dat het een meerwaarde is voor onze klanten als de aanvraag voor een fietsverzekering al via Fietsmobile.nl gedaan kan worden. De Europeesche verzekering past daarmee perfect in het plaatje dat wij voor ogen hebben."

Stefan Pellicaan, Distributiekanaalmanager ATP vult aan “De samen werking met Fietsmobile vormt een mooie aanvulling op het uitgebreide assortiment fietsverzekeringen en de mogelijkheid om met het fiets service abonnement meer klanten te binden” Daarnaast biedt de Europeesche rijwielzaken die gaan samenwerken met de Europeesche een gratis abonnement voor 4 maanden op www.fietsmobile.nl.

Logo Fietsmobile.nlLogo Europeesche